Botanik-villiyrttikurssit

Samin kurssit villiyrteistä tai -sienistä ovat suosittuja. Aihe voi olla myös biohakkerin ruoka, superfoodit tai keto- tai vegaaninen ruoka.

Kukkaketo
"Villiyrttikursseillani jaan minulle kertyneen tiedon ja viisauden, jotta jokaisen on helppo päästä alkuun. Kurssini jälkeen ymmärrät ihmisen ja luonnon välisen villiruokakonseptin, näet ravintoa kaikkialla, opit tunnistamaan kasveja ja sieniä ja valmistamaan niistä ruokaa. Tavoitteeni on muuttaa loppuelämäsi!"

Samin villiin repertoaariin kuuluvat kurssit villiyrteistä ja -sienistä sekä ylipäätään villiruoasta. Hän luennoi mielellään myös muista aiheista, kuten terveysruoka, biohakkerointi, superfoodit tai vaikkapa ketogeeninen tai vegaaninen ruokavalio.

Jokainen kurssi tai luento räätälöidään ryhmän tai tiedonjanoisen yksilön tarpeiden mukaan. Se voi olla päivän viilliyrttikurssi luonnossa samoillen ja yhteinen kokkaushetki sen jälkeen. Ruoanlaittokurssit 10-25 hengelle onnistuvat loistavasti myös Ruissalossa Samin yrityksen yksityistiloissa.

Sami Tallberg on mahdollista varata luennoimaan esimerkiksi ruoan terveysvaikutuksista messuille tai yrityksen tiimipäiville minne tahansa Suomessa.