Samin kirjat

Sami on julkaissut painavan kasan ruokakirjoja, joissa reseptien lisäksi jaetaan tietoa villiruuasta, ruokavalioista ja ruuan terveysvaikutuksista.

Wild Herb Cookbook

Samin ruokafilosofia resepteineen ja tietoineen on tallennettu laaja-alaisesti useisiin kirjoihin, joita Sami kirjoittaa ja julkaisee säännöllisesti. Samin ruokakirjat eivät ole vain reseptiikkaa vaan tietokirjoja, joista löytyy koko ajan kasvava tietomäärä Suomen luonnon villiruuasta, erityisesti viliiyrteistä ja -salaateista. Kirjat ovat Samin tyylin mukaisesti pieteetillä kuvitettuja ja visuaalista ilmettään myöten herkullisia. Samin tunnetuin teos, Villiyrttikeittokirja on yksi Suomen myydyimmistä ruokakirjoista ja siitä viimeisin painos on otettu vuonna 2019. Kirja on saatavilla myös englanniksi nimellä Wild Herb Cookbook.

Villiyrttikeittokirja 2019

Villiyrttikeittokirja 2019

Tässä kirjassa esitellään yli 100 villiyrttiä resepteineen. Näitä villiyrttejä kasvaa niin meren rannoilla, kuusimetsissä, niityillä kuin pihapiireissä.

Villisienet - Tunnistusopas

Villisienet - Tunnistusopas

Tämän oppaan tiedot ovat koottu sieniguru Lasse Kososen tarkoista tunnistuskuvista ja -tiedoista.

Makuparit - suomalaiset raaka-aineet

Makuparit

Kirjassa esitellään kaikki Suomesta saatavat raaka-aineet ja vinkataan milloin ne ovat parhaimmillaan, laadun ja saatavuuden puolesta.