Villi luonto on pyhättöni

Villiin luontoon ovat kaikki tervetulleita kunhan aikeet ovat hyvät. Luota omaan vaistoosi ja antaudu luonnon omille parantaville ja ohjaaville voimille.

Sami Tallberg naureskelee iloisesti

Villissä luonnossa olemme ilman arjen bullshittiä ja teeskentelyä, ilman normeja ja ilman oletuksia, ilman väärinymmärryksiä. Juuri sellaisena kuin olemme.

Kun palaan luonnosta keräysreissuiltani tuon sieltä mukanani kaiken sen, mitä luonnossa koen ja näen. Siirrän sen resepteihini, cateringiini, kirjoihini ja kohtaamisiiini; haluan tarjota tuon saman kokemuksen kaikille ja syventää luontoyhteyttämme. Tule mukaan!

Tukikohtamme sijaitsee Turun Ruissalossa, mutta se ei estä meitä toteuttamasta unelmiesi tilaisuutta missä tahansa maailmassa. Tätä kirjoitettaessa olemme luoneet tapahtumia ja tilaisuuksia 20 eri maassa ja pelkästään Suomessa yli 20 kaupungissa. Täältä löydät osan asiakkaistamme.

Kaikki projektit aateloimme tunteella ja yksityiskohtiin paneudumme huolella. Takaamme lopputuloksen olevan nautinnollinen, herkullinen ja inspiroiva.
Uskallamme myös luvata Suomen kattavimmat villiyrttikurssit ja neuvonantotehtävät sekä villiyrttien että villiruoan parissa, niin luonnon helmassa kuin opetuskeittiössäkin. Kursseja ja luentoja olemme pitäneet jo yli 10 vuoden ajan.

Olemme saaneet vuosien varrella tunnustuksia ja mediahuomiotakin (kiitollisuutta niistä!) tämän linkin takaa pääset tutustumaan niihin ja erilaisiin projekteihimme.