Yksityistilat

Ruissalossa sijaitsevat upeat, persoonalliset tilat yksityistilaisuuksia varten. Juhlat, neuvottelut, vastaanotot tai vaikkapa valmistujaiset, you name it.

Yrtti lasipurkissa ikkunalaudalla

“Ruissalon studiossani pääsee suoraan ruoanlaittofilosofiani ytimeen. Luvassa on “hands-on” -kokemus huikeiden raaka-aineiden parissa. Villit ainekset kerätään pihapiirin metsästä ja merenrannoilta. Studioni on boheemi salonki merimaisemilla, jossa pääsee irti arjesta unohtumattomien ruokailuelämysten siivittämänä.”

Ruissalon salonki on luonnonkauniissa paikassa Turussa sijaitseva, upea tila yksityistilaisuuksia varten. Siellä voi järjestää ihan millaisen vaan tapahtuman ikinä keksitkään!

Yksityistilaisuudet boheemissa salongissa jäävät mieleen. Ruissalolaisen rakennuksen persoonalliset puitteet ovat jo itsessään elämys. Lisäksi Sami hyödyntää sitä ympäröivää luontoa keräämällä ison osan ruokiin käytettävistä villiyrteistä sieltä.

Salongin tilat on varattu vain yksityistilaisuuksia varten; juhlatilat taipuvat kokouksista tai työpajoista kauniiksi ja näyttäväksi perhejuhlien näyttämöksi.