Villi luonto on pyhättöni

Lähde Samin matkaan villiin luontoon! Elämysten kautta tutuiksi tulevat villiyrtit, sienet, terveellinen ruoka ja vaikka biohakkerointi.

Sami Tallberg naureskelee iloisesti
"Vinkkini on: luota omaan vaistoosi ja antaudu luonnon parantaville ja ohjaaville voimille. Luonnossa olemme ilman arjen bullshittiä ja teeskentelyä, ilman normeja, oletuksia ja väärinymmärryksiä. Juuri sellaisena kuin oikeasti olemme.”

Keräilyreissuiltaan Sami tuo mukanaan kaiken, mitä siellä kokee ja näkee. Hän siirtää sen edelleen resepteihin, cateringiin, kirjoihin ja kohtaamisiin; jotta kaikilla olisi mahdollisuus samaan kokemukseen ja luontoyhteyteen.

Projektinsa Sami aateloi tunteella, yhdessä tiiminsä kanssa yksityiskohtiin huolella paneutuen. Lopputulos on aistikas, herkullinen ja inspiroiva.

Yli 20 vuoden kokemuksella Sami vetää Suomen kattavimmat, inspiroivat villiyrttikurssit, luennot ja neuvonantotehtävät (villiyrtit ja villiruoka). Toteutus voi olla niin luonnon helmassa kuin opetuskeittiössäkin.

Turun Ruissalossa sijaitsee Samin tukikohta, jossa on myös upeat vuokrattavat Kingdom of Heaven -yksityistilat. Unelmiesi tilaisuus onnistuu myös ihan missä vaan maailmassa. Samin tapahtumia on nähty jo 20 maassa ja Suomessa yli 20 kaupungissa. Täältä löydät esimerkkejä tähänastisista asiakkaista.

Vuosien varrella Sami on (kiitollisena) saanut työstään tärkeitä tunnustuksia ja mediahuomiota. Tutustu näihin ja erilaisiin projekteihin täältä.

Lue myös Sami Tallbergin Wikipedia-artikkeli.