Villiä & Valloittavaa

Palkittu ruokavisionääri, keittiöpäällikkö ja ruokakirjailija!

Sami Tallberg naureskelee iloisesti

Lue tästä Sami Tallbergin Wikipedia-artikkeli.

Tallbergin gastronominen tyyli ja tieto-taito villiyrteistä on usein imitoitu, muttei koskaan jäljennetty. Siitä pitää huolen Samin verraton persoona ja 24 vuoden dedikoitunut ura gastronomian parissa mukaanlukien pioneerityö villiyrttien advokaattina.

  • "Vinkkini on: luota omaan vaistoosi ja antaudu luonnon parantaville ja ohjaaville voimille. Luonnossa olemme ilman arjen bullshittiä ja teeskentelyä, ilman normeja, oletuksia ja väärinymmärryksiä. Juuri sellaisena kuin oikeasti olemme.”
  • Keräilyreissuiltaan Sami tuo mukanaan kaiken, mitä siellä kokee ja näkee. Hän siirtää sen edelleen resepteihin, cateringiin, kirjoihin ja kohtaamisiin; jotta kaikilla olisi mahdollisuus samaan kokemukseen ja luontoyhteyteen.
  • Projektinsa Sami aateloi tunteella, yhdessä tiiminsä kanssa yksityiskohtiin huolella paneutuen. Lopputulos on aistikas, herkullinen ja inspiroiva.
  • Sami kouluttaa Suomen kattavimmat, inspiroivat villiyrttikurssit, luennot ja neuvonantotehtävät (villiyrtit ja villiruoka). Toteutus voi olla niin luonnon helmassa kuin opetuskeittiössäkin.
  • Turun Ruissalossa sijaitsee Samin tukikohta, jossa on myös upeat vuokrattavat Kingdom of Heaven -yksityistilat. Unelmiesi tilaisuus onnistuu myös ihan missä vaan maailmassa. Samin tapahtumia on nähty jo 20 maassa ja Suomessa yli 20 kaupungissa. Täältä löydät esimerkkejä tähänastisista asiakkaista.
  • Vuosien varrella Sami on (kiitollisena) saanut työstään tärkeitä tunnustuksia ja mediahuomiota. Tutustu näihin ja erilaisiin projekteihin täältä.