Yksityistilat

Ruissalossa sijaitsevat upeat, persoonalliset tilat yksityistilaisuuksia varten. Juhlat, neuvottelut, vastaanotot tai vaikkapa valmistujaiset, you name it.

Yrtti lasipurkissa ikkunalaudalla

“Ruissalon studiossani pääsee suoraan ruoanlaittofilosofiani ytimeen. Luvassa on “hands-on” -kokemus huikeiden raaka-aineiden parissa. Villit ainekset kerätään pihapiirin metsästä ja merenrannoilta. Studioni on boheemi salonki merimaisemilla, jossa pääsee irti arjesta unohtumattomien ruokailuelämysten siivittämänä.”

  • Ruissalon salonki on luonnonkauniissa paikassa Turussa sijaitseva, upea tila yksityistilaisuuksia varten. Siellä voi järjestää ihan millaisen vaan tapahtuman ikinä keksitkään!
  • Yksityistilaisuudet boheemissa salongissa jäävät mieleen. Ruissalolaisen rakennuksen persoonalliset puitteet ovat jo itsessään elämys. Lisäksi Sami hyödyntää sitä ympäröivää luontoa keräämällä ison osan ruokiin käytettävistä villiyrteistä sieltä.
  • Salongin tilat on varattu vain yksityistilaisuuksia varten; juhlatilat taipuvat kokouksista tai työpajoista kauniiksi ja näyttäväksi perhejuhlien näyttämöksi.