Villiä & Valloittavaa

Palkittu ruokavisionääri, keittiöpäällikkö ja ruokakirjailija!

Sami Tallberg naureskelee iloisesti

Lue tästä Sami Tallbergin Wikipedia-artikkeli.

Tallbergin gastronominen tyyli ja tieto-taito villiyrteistä on usein imitoitu, muttei koskaan jäljennetty. Siitä pitää huolen Samin verraton persoona ja 24 vuoden dedikoitunut ura gastronomian parissa mukaanlukien pioneerityö villiyrttien advokaattina.

  • "Vinkkini on: luota omaan vaistoosi ja antaudu luonnon parantaville ja ohjaaville voimille. Luonnossa olemme ilman arjen bullshittiä ja teeskentelyä, ilman normeja, oletuksia ja väärinymmärryksiä. Juuri sellaisena kuin oikeasti olemme.”
  • Keräilyreissuiltaan Sami tuo mukanaan kaiken, mitä siellä kokee ja näkee. Hän siirtää sen edelleen resepteihin, cateringiin, kirjoihin ja kohtaamisiin; jotta kaikilla olisi mahdollisuus samaan kokemukseen ja luontoyhteyteen.
  • Projektinsa Sami aateloi tunteella, yhdessä tiiminsä kanssa yksityiskohtiin huolella paneutuen. Lopputulos on aistikas, herkullinen ja inspiroiva.
  • Sami kouluttaa Suomen kattavimmat, inspiroivat villiyrttikurssit, luennot ja neuvonantotehtävät (villiyrtit ja villiruoka). Toteutus voi olla niin luonnon helmassa kuin opetuskeittiössäkin.
  • Turun Ruissalossa sijaitsee Samin tukikohta, jossa on myös upeat vuokrattavat Kingdom of Heaven -yksityistilat. Unelmiesi tilaisuus onnistuu myös ihan missä vaan maailmassa. Samin tapahtumia on nähty jo 20 maassa ja Suomessa yli 20 kaupungissa. Täältä löydät esimerkkejä tähänastisista asiakkaista.
  • Vuosien varrella Sami on (kiitollisena) saanut työstään tärkeitä tunnustuksia ja mediahuomiota. Tutustu näihin ja erilaisiin projekteihin täältä.

Asiakkaat

Samin tapahtumia on nähty jo 20 maassa ja Suomessa yli 20 kaupungissa.

Tunnustukset

Vuosien varrella Sami on (kiitollisena) saanut työstään tärkeitä tunnustuksia ja mediahuomiota.