KURSSIT

Samin kurssit villiyrteistä ja villisienstä ovat suosittuja ja kehuttuja - käytännönläheisen ja helposti omaksuttavan sisällön vuoksi.

Kukkaketo

Tilaa opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi palkinnolla aateloima huippukokki luoksesi!

"Villiyrttikursseillani jaan minulle kertyneen tiedon ja viisauden, jotta jokaisen on helppo päästä alkuun. Kurssini jälkeen ymmärrät ihmisen ja luonnon välisen villiruokakonseptin, näet ravintoa kaikkialla, opit tunnistamaan kasveja ja sieniä ja valmistamaan niistä ruokaa. Kursseilla on mahdollista muuttaa loppuelämäsi!"
  • Samin villiin repertoaariin kuuluvat kurssit villiyrteistä ja -sienistä sekä ylipäätään villiruoasta. Kursseillaan Tallberg jakaa tietoa myös muista aiheista kuten: biohakkerointi, superfoodit, ketogeeninen-, VHH- ja vegaaninen ruokavalio. Nämä ruokavaliot ovat yleistymässä kova vauhtia ja on ruoka-alan ammattilaisille todellisia valttikortteja jo nyt.
  • Jokainen kurssi tai luento räätälöidään ryhmän tai tiedonjanoisen yksilön tarpeiden mukaan. Se voi olla päivän viilliyrttikurssi luonnossa samoillen ja yhteinen kokkaushetki sen jälkeen. Huippuravintolan tasoiset ruoanlaittokurssit 10-15 hengelle onnistuvat loistavasti myös Ruissalossa Samin yrityksen yksityistiloissa.
  • Sami Tallberg on mahdollista varata luennoimaan esimerkiksi villiruoan terveysvaikutuksista messuille tai yrityksen tiimipäiville minne tahansa Suomessa. Saatavilla on myös virtuaaliset kurssit, Zoomin välityksellä. Pyydä tarjous!